Hoofdpunten

Noteer in jullie agenda .....

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Hoe inschrijven?

Inschrijvingen gebeuren digitaal.  Met bovenstaande  inschrijvingslink kan u uw kind(eren) inschrijven.
vanaf DINSDAG 15 MAART 2022 om 8.00 u kan iedereen inschrijven.

Belangrijk bij inschrijving! Bevestig in uw mail de inschrijving (kijk ook spam) en bezorg de school een kopie/foto van de  KIDS-id of ISI+ via e-mail naar secretariaat@sint-antoniusschool.be

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar directie@sint-antoniusschool.be of neem telefonisch contact op 053/66 88 35

Wie kan inschrijven?

Vanaf het geboortejaar 2020 kan je uw kind inschrijven.  Is het geboortejaar/klas waartoe uw kind behoort volzet dan komt uw kind op de wachtlijst.  Momenteel zijn er helaas al heel veel klassen volzet.

Wanneer mag mijn peuter naar school?

Vanaf de leeftijd van 2 jaar en 6 maanden mogen peuters naar school. Dit kan echter alleen op één van de onderstaande instapdata. Is je kind al drie jaar of ouder, dan moet je geen rekening houden met de instapdata.

Bereken hier de instapdatum van je kleuter.

Instapdata schooljaar 2022-2023

Kinderen geboren t.e.m.   Starten op
  voor 1 maart 2020   1 september 2022
  voor 7 mei 2020   7 november 2022
  voor 9 juli 2020   9 januari 2023
  voor 1 augustus 2020   1 februari 2023
  voor 27 augustus 2020   27 februari 2023
  voor 17 oktober 2020   17 april 2023
  voor 22 november 2020   22 mei 2023

Beste ouders,

Sinds MAANDAG 20 april 2020 hebben wij in onze school een digitaal ouderplatform.  Via een account kan u als ouder gebruik maken van dit platform om o.a. de nieuwsberichten, de kalender, de rekeningen en de gegevens van uw kind(eren) te raadplegen.

De inloggegevens voor uw kind(eren) werden via e-mail verstuurd.  Heeft u geen e-mail ontvangen dan zijn wij niet in het bezit van een (juist) e-mailadres.  In dit geval vragen wij u om een e-mail te sturen naar secretariaat@sint-antoniusschool.be

Hoe inloggen?

Hoe vermijd ik dat mijn e-mails in de SPAMfolder terecht komt?
Spamfilters wijzigen frequent hun algoritmen.  Hierdoor kan het voorvallen dat jouw e-mail toch plots tegengehouden wordt door de spamfilter van de gebruiker en in de ongewenste mail terecht komt.  Voornamelijk hotmail, gmail en telenet e-mailadressen zijn hier gevoelig voor.

Voeg de afzender toe aan de lijst van 'veilige afzenders'

De volgende website kan hierbij een handig hulpmiddel zijn: http://www.veiligeafzender.nl/

SCHOOLKRANT

Het SINT-ANTOONTJE heeft de intentie voor de kerst– en zomervakantie te verschijnen.  Dit als contactblaadje tussen de school en thuis: twee belangrijke plaatsen in de leefwereld van onze kinderen.

KLIK OP DE AFBEELDING om de schoolkrant te openen